Horrorfilm a horrorfilmben: Russel Crowe új ördögűzős filmjének szinkronos előzetese

Russel Crowe egy új horrorfilmmel tér vissza a vásznakra, amely a nyáron kerül a mozikba. Az Ördögűzés című alkotás egy érdekes fordulattal bővíti a műfajt: a történet egy horrorfilm forgatásán játszódik.

Russel Crowe a A pápa ördögűzője után ismét egy ördögűzős témájú filmben szerepel, de ezúttal egy szenvedélybetegségekkel küzdő színészt, Anthony Millert alakít, aki egy természetfeletti horrorfilmben pap szerepét játssza. A forgatás során Crowe karaktere és elhidegült lánya, Ryan Simpkins furcsa események sorozatát éli meg.

A film forgatókönyvét és rendezését M. A. Fortin és Joshua John Miller végezte, akik korábban olyan művekkel hívták fel magukra a figyelmet, mint az Az alvilág királynője és a Szöktetés a pokolból. Joshua John Miller édesapja, Jason Miller, az 1973-as Az ördögűző című klasszikus horrorfilmben játszotta a főhős papot, és ez a kapcsolat inspirálta Russell Crowe karakterének megformálását.

A film további szereplői között olyan nevek találhatók, mint Sam Worthington, Chloe Bailey, David Hyde Pierce, Samantha Mathis, Adrian Pasdar és Adam Goldberg.

Az Ördögűzés július 4-től lesz megtekinthető a mozikban.