Pécsi útburkolatok a választási kampány fókuszában

A választási kampányidőszakban gyakran előfordulnak olyan események, mint új beruházások átadása, de a politikusok tevékenységét bemutató képek is népszerűek. Péterffy Attila pécsi polgármester esetében ezek a képek gyakran az új útburkolatok megtekintését örökítik meg.

A választási kampányok során ismertté vált jelenetek közé tartozik, amikor politikusok különböző beruházásokat avatnak fel, vagy éppen valamilyen tevékenységet végeznek. Péterffy Attila, a pécsi polgármester is gyakran szerepel ilyen típusú képeken, ahol az újonnan elkészült útburkolatokat szemléli.

A polgármester által megtekintett helyszínek között szerepel többek között a Postavölgy két utcája, a 6-os út és Jókai utca kereszteződése, a Liszt Ferenc utca, a Rodostó utca, valamint a Kertvárosként ismert panelnegyed.

Ezek a tevékenységek azonban nem nyerték el mindenki tetszését. Barkócz Csaba, a Fidesz önkormányzati képviselője szerint a pécsi útburkolatok állapota nem megfelelő. Ő maga is közzétett egy képet, amelyen az aszfaltot tapogatja, és kritizálja a Szív utcában tapasztalható töredezett úttestet.

Barkócz szerint az útburkolatok minősége balkáni színvonalú, ami szerinte még a Balkánon is jobb minőségű utcákat jelent. A képviselő kijelentette, hogy nem fogja eltűrni ezeket a viszonyokat.