Nő talált egy férfit az ágya alatt, aki már hónapok óta lakott az otthonában

Egy TikTok felhasználó, aki csak K-ként azonosítja magát, arról számolt be, hogy egy férfi hónapokon át élt a házában anélkül, hogy tudomást szerzett volna róla.

K, aki 26 éves korában vásárolta meg otthonát, ahol két gyermekével él, elmondása szerint rendkívül sokat dolgozik, napi 10-12 órát, ami miatt gyakran előfordul, hogy a gyerekei a nagyszülőknél töltik az éjszakát, így ő is gyakran ott alszik.

Egyik reggel, amikor hazatért és döntött úgy, hogy pihen egy kicsit, furcsa zajra lett figyelmes az ágya alól. Kihajolva látott egy kék farmert és egy fekete zoknit kilógni az ágya alól, ami megijesztette, ezért azonnal kirohant a házból, beült az autójába és hívta a rendőrséget.

Miközben a rendőrséggel telefonált, K észrevette, hogy a férfi, akit korábban felbérelt a fűnyíráshoz, kisétál a ház bejárati ajtaján keresztül, és egyszerűen elsétál. A rendőrök érkezése után a ház átvizsgálása során K több furcsaságot is észrevett, például mosatlan edényeket és eltűnt tárgyakat.

A rendőrség később felfedte K-nek, hogy a betolakodónál megtalálták az ő és más nők alsóneműit is. A férfi bevallotta, hogy négy hónapja él a nő házában, használta a zuhanyzót, a gyermek PlayStationjét és az élelmiszereit is.