A ValóVilág12 újítása: Nézők is beköltözhetnek a luxusvillába

Első alkalommal nyílik lehetőség a ValóVilág nézői számára, hogy beköltözhessenek a játékba, és teljes értékű játékosként versenyezhessenek a fődíjért.

A ValóVilág 12. évadában egy eddig példátlan lehetőséget kínálnak a nézőknek: bárki, aki rendelkezik RTL+ előfizetéssel és jelentkezik a megadott weboldalon, esélyt kap arra, hogy beköltözhessen a villába. A jelentkezéshez az rtl.hu/villalakoplusz oldalon kell kitölteni egy űrlapot, és a regisztrációs időszak lezárultát követően, 2024. május 27-én, négy szerencsés jelentkezőt sorsolnak ki, akiket egészségügyi, fizikai és pszichológiai vizsgálatoknak vetnek alá.

A kiválasztott négy fő közül a nézők dönthetik el, hogy ki költözzön be a villába. A döntést egy élő adásban, 2024. június 2-án, egy Beszavazó show keretében hozzák meg, ahol a nézők szavazatai alapján választják ki a szerencsés játékost.

Kónya Gergely, az RTL senior kreatív producere a Reggeliben beszélt arról, hogy ez az újítás mennyire izgalmas kísérlet, és hogy a nyereményjáték lehetőséget ad egy szerencsés embernek, hogy casting nélkül csatlakozhasson a műsorhoz. Kónya szerint a játékosok ma már sokkal tudatosabban viselkednek a műsorban, és igyekeznek a legjobb oldalukat mutatni, ami néha túlzásba is eshet.

A műsorvezető, Puskás-Dallos Péter is megjelent a Reggeliben, ahol arról beszélt, hogy az első párbaj, Dorka és Noémi között, egy konfliktusból alakult ki. Puskás Peti az apaság mellett is aktívan vesz részt a műsor életében, és igazi csodaként éli meg az apaságot. Minden pillanatot megragad, amit kettesben tölthet Puskás-Dallos Bogival közös kisfiukkal, Ábellel. Az édesapa szerencsés helyzetben van, hiszen a munkája megengedi, hogy a hétköznapokban is sokat lehessen a gyermekével, akinek a gondozásából annak újszülött kora óta kiveszi a részét. A The Biebers zenésze így megalapozza a szoros apa-fia kapcsolatot, mert bár Ábel még egészen kicsi, fontos pillanatokat élnek át együtt.