Nagy Ervin és a maximalizmus, ami elviselhetetlenné tette

Nagy Ervin színész a Utazás a lelked körül című YouTube műsorban beszélt arról, hogy miért hagyta el annak idején Polyák Lilla.

A közelmúltban került fel a YouTube-ra az Utazás a lelked körül sorozat legújabb epizódja, amelyben Nagy Ervin volt Peller Mariann vendége. A beszélgetés során szóba került a színész egója és az a maximalizmus, ami korábban jellemző volt rá. Nagy Ervin elismerte, hogy bizonyos ügyekben narcisztikus hozzáállást tanúsított, és maximalista volt magával szemben, ami gyakran hisztérikus viselkedéshez vezetett.

A színész elmondása szerint főiskolásként volt a legelviselhetetlenebb, és ezt Polyák Lilla is megfogalmazta egykoron. A színésznő szerint nem azért hagyta el Nagy Ervint, mert nem szerette, hanem mert nem lehetett vele élni.

Nagy Ervin hozzátette, hogy idővel megváltozott a szemlélete, és bár nehezen viselte a sikertelenséget, megtanulta felismerni a saját korlátait. A színész szerint a fiataloknak természetes a tökéletességre való törekvés, de ez az ideális kép gyakran degradálja a többi, kevesebbnek ítélt dolgot.

A teljes beszélgetés meghallgatásához a műsor YouTube-oldalára lehet ellátogatni.

Polyák Lilla korábban, 2018-ban arról beszélt, hogy ha Nagy Ervin feleségül vette volna, valószínűleg megölték volna egymást. Nagy Ervin a műsorban kifejtette, hogy maximalizmusa és beképzeltsége miatt volt elviselhetetlen, és hogy Polyák Lilla egyszer csodálatosan megfogalmazta: "édesem, nem az, hogy nem voltam szerelmes beléd, hanem nem lehetett veled élni. Nem azért hagytalak el, mert nem szerettelek, imádtalak, csak nem lehetett már veled élni, mert elviselhetetlen voltál." A színész hozzátette, hogy olyan magasra tette a saját belső művészeti mércéjét, hogy minden ehhez képest semmi volt, főleg amit mások csináltak, és ő is nagyon ritkán tudta megközelíteni ezt a szintet.