Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi titkos esküvője

A Stranger Things fiatal sztárja, Millie Bobby Brown és Jon Bon Jovi fia, Jake Bongiovi összeházasodtak egy visszafogott ceremónián.

Millie Bobby Brown, a Stranger Things sorozatból ismert színésznő, és Jake Bongiovi, Jon Bon Jovi fia, egy évvel a lánykérés után titokban összeházasodtak az Amerikai Egyesült Államokban. A múlt hétvégén megtartott eseményen csak a legközelebbi családtagok voltak jelen, köztük a húszéves színésznő apósa, a rocksztár Jon Bon Jovi is.

A DailyMail információi szerint a pár, akik már közel három éve alkotnak egy párt, egy nagyobb ceremóniát is terveznek még idén az Egyesült Államokban. A mostani esküvő azonban egy visszafogott és romantikus esemény volt, ahol a szerelmesek csendben mondták ki a fogadalmaikat.

Millie Bobby Brown, aki a Stranger Things Tizenegy karakterét formálta meg, és olyan produkciókban is szerepelt, mint az Enola Holmes, A hercegnő és a sárkány, valamint a Godzilla-filmek, már a kapcsolatuk kezdete óta nyíltan beszél szerelmükről. Jake Bongiovi, aki modellként is tevékenykedik, szintén hozzászokott már a reflektorfényhez, hiszen apja, Jon Bon Jovi világhírű zenész.