Az új Beetlejuice előzetesében Michael Keaton ismét megmutatja

Megérkezett az új előzetes a Beetlejuice Beetlejuice-hoz, amelyben Michael Keaton ismét a címszerepben tündököl, és a film Tim Burton rendezésében készült, akárcsak az eredeti, 36 évvel ezelőtt. Jenna Ortega, akit a Wednesday című sorozatból ismerhetünk, az 1988-as horrorkomédia főszereplőjének lányát fogja alakítani, és az ő karaktere miatt szabadul el újra Beetlejuice, a trailer alapján pedig úgy tűnik, a folytatás megőrzi az első rész hangulatát.

A Beetlejuice – Kísértethistória folytatásában számos szereplő tér vissza az eredeti stábból, köztük Winona Ryder és Catherine O'Hara, de az új szereplők között olyan hírességeket találunk, mint Willem Dafoe, Monica Bellucci és Justin Theroux.

Az 1988-as Beetlejuice jelentős siker volt, 15 millió dolláros költségvetésből 75 millió dolláros bevételt realizált, és elnyerte a legjobb sminknek járó Oscart is. A rajongók már alig várhatják, hogy a Beetlejuice Beetlejuice szeptember 6-tól megérkezzen a mozikba világszerte.

A „Beetlejuice Beetlejuice” című filmben a Deetz klán visszaköltözik Winter River-i otthonukba, miután a családban hirtelen haláleset történt. Amikor Lydia (Ryder) lázadó tinilánya, Astrid (Ortega) felfedezi a pincében elrejtett portált a túlvilágra, a pajkos szellem, Beetlejuice neve óhatatlanul háromszor ismétlődik, és meghívja őt, hogy ismét pusztítást végezzen a Deetz család otthonában.

„Az élők, a holtak... együtt tudnak létezni? Azért vagyunk itt, hogy kiderítsük” – mondja Winona Ryder Lydiája a trailerben.

Jenna Ortega, aki korábban szerepelt a Netflix sorozatában, a „Wednesday”-ben, mint a címadó Addams családtag, valamint Ti West "X" című filmjében és az újraindított „Scream” franchise két részében, nemrég bejelentette, hogy nem tér vissza a „Sikoly 7”-ben, mivel a „Szerda” 2. évadjával ütközik az időbeosztása.

Tim Burton a folytatást producerként és rendezőként is jegyzi, a forgatókönyvírók Alfred Gough, Miles Millar és Seth Graheme-Smith. Az executive producerek között van Brad Pitt, David Katzenberg, Laurence Senelick, Gough, Millar, Sara Desmond, Katterli Frauenfelder és Andrew Lary. A film zenéjét Danny Elfman komponálja.