Lakatos Sándor új kollekciójával mindenkit lenyűgöz

Lakatos Sándor, a Sandor Lakatos Atelier férfi ruhamárka tervezője, új DIVINE kollekciójával ismét bebizonyította, hogy a hazai divatipar meghatározó alakja. A kollekció kampányfotózásán olyan ismert személyiségek vettek részt, mint Szikora Róbert, Kiss Endi és Molnár Tamás.

Lakatos Sándor már hosszú évek óta jelen van a magyar divatszíntéren kifinomult és újító darabjaival. A tervező Tatabányán született, a kommunizmus idején, és már 15 éves korától a varrodában dolgozott, ahol nagymamája, a gyár menedzsere volt, aki korán megtanította neki a szakma minden fortélyát. Márkáját 2008-ban alapította, és stílusa azóta is megkérdőjelezhetetlen. Lakatos Sándor szaktudását számos megjelenés ismerte el az évek során, de a Vogue Italia 2013-as új tehetségek rovatába való bekerülése jelentette számára a nagy áttörést.

A világhírű magazinban való megjelenés után a tervező a világ divat elitjének elismerését is kiérdemelte.

Az idei, DIVINE névre keresztelt kollekció a 2024-2025 őszi-téli szezonra készült, és a neve a kollekció minden részletében kidolgozott, egyedi mivoltát tükrözi. A kampányfotózáshoz olyan neves személyiségeket kértek fel, mint Szikora Róbert, Kiss Endi és Molnár Tamás, akik boldogan vállalták a felkérést.

A DIVINE kollekció kampányfotóit megtekintheti galériánkban, ahol a magyar sztárok a Sandor Lakatos Atelier új darabjaiban tündökölnek.