Köllő Babett és a divat dilemmái

Köllő Babett, a népszerű műsorvezető-színésznő, a Metropolnak adott interjújában beszélt arról, hogy bár bevállalós típus, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket soha nem viselne.

Köllő Babett egy nemrégiben megrendezett divateseményen vett részt, ahol a Metropolnak adott villáminterjúban osztotta meg gondolatait a divatról és az öltözködésről. Elárulta, hogy műsorokban való szereplése során bár bevállalós, vannak bizonyos határok: soha nem viselne miniszoknyát vagy rövidnadrágot. A háromnegyedes, bőszárú farmernadrágokkal kapcsolatban is kritikus véleményt fogalmazott meg, amelyeket lánya mutatott neki, mint a divat új irányzatát. Köllő szerint ezek a nadrágok senkinek sem állnak jól, és ő maga is kínosan érezné magát, ha forgatás közben ilyet kellene viselnie.

Amikor arról kérdezték, hogy ki a legjobban öltözött magyar híresség, aki inspirálja, Köllő Babett azt válaszolta, hogy ez nagyon szubjektív kérdés, és nem szeretne senkit megbántani azzal, hogy kritizálja az öltözködését. Ezért nem is nevezett meg konkrét személyt.