"Oké, ezt nem csináljuk..." - Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságáról kérdező riportert utasítottak vissza

Jennifer Lopez legújabb filmjének, az Atlas című akció-sci-fi-nek a sajtótájékoztatóján kellemetlen helyzet alakult ki, amikor egy újságíró a sztárpár házasságáról érdeklődött, de a kérdést határozottan visszautasították.

Az eseményen, amely Mexikóvárosban zajlott, Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatát érintő kérdés merült fel, amelyre Lopez világosan reagált, jelezve, hogy ez a téma nem tartozik a nyilvánosságra, és nem alkalmas egy ilyen rendezvényre. Az NBC News értesülései szerint a riporter arra volt kíváncsi, hogy a pár valóban válófélben van-e.

A kérdésre először Simu Liu, Lopez színésztársa válaszolt, aki szerint az ilyen jellegű kérdések negatív energiát hoznak az eseményre. Lopez csak mosolygott, majd Liu után ő is megszólalt, jelezve, hogy a riporter jobbat is tehetne ennél.

Simu Liu, aki többek között a Barbie-ban, az Artúr, a királyban és a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájában is szerepelt, hozzátette, hogy Jennifer Lopez nemcsak a film producere, hanem olyan értékeket képvisel, mint a reprezentáció és a sokszínűség, és ezért is tartja őt a legmenőbbnek.

Az Atlas című film, amelyben Jennifer Lopez producerként is közreműködik, május 24-től elérhető a Netflix kínálatában. Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata a 2000-es évek elején kezdődött, majd egy szakítás után, 17 év külön töltött idő után, 2021-ben újra egymásra találtak, és 2022 júliusában házasságot kötöttek.