Hunyadi Donatella gőzerővel készül az RTL legújabb műsorára

A legjobbat akarja nyújtani fizikálisan és mentálisan egyaránt, ezért heti négyszer-ötször súlyzós edzésre jár személyi edzővel.

Hamarosan az RTL képernyőjén debütál a Fort Boyard – Az erőd című kalandjáték, amelynek forgatása jövő héten kezdődik Franciaországban. A játékosok a Fort Boyard nevű erődben mérik össze tudásukat logikai, ügyességi, erőnléti és egyéb extrém játékokban. A műsorban szereplő celebek között lesz Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella is, aki korábban a Dancing with the Stars műsorban is megmutatta tehetségét.

Hunyadi Donatella izgatottan várja a műsorban való részvételt, és elmondása szerint régóta szeretné magát egy ügyességi műsorban is megmutatni. Nemcsak külső megjelenésében szeretne tökéletes lenni, hanem ügyességi és erőnléti feladatokban is bizonyítani kíván.

A felkészülés során Hunyadi Donatella nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is erősíti magát, hogy a műsor során semmi se tudja hátráltatni. A célja, hogy a maximumot nyújtsa, ezért komoly edzésmunkát végez hetente többször, személyi edző segítségével.