Gálvölgyi János: „Balatonra nem tudok menni, olyan gazdagok nem vagyunk”

Gálvölgyi János, a 75 éves színészlegenda a Heti libazsír című műsorban beszélt arról, hogy bár szeretne még egyszer tengerben fürdeni, de repülőgéppel soha többet nem kíván utazni egy korábbi rossz élmény miatt.

Gálvölgyi János utoljára a koronavírus-járvány kitörése előtt repült, Dublinba utazott, de az utazás negatív tapasztalatai miatt elhatározta, hogy többé nem veszi igénybe a légi közlekedést. A színész elmesélte, hogy a repülőgépen friss hányás fogadta a helyén, és a járat indulása is késlekedett, mert a pilótát nem találták, vagy a pilóta nem találta a botkormányt. A gépen köhögés, tüsszögés és prüszkölés zavarta, ami miatt úgy döntött, hogy ezután nem repül többet.

A belföldi nyaralásokkal kapcsolatban is megosztott egy érdekességet: kijelentette, hogy a Balatonra nem tud menni, mert "olyan gazdagok nem vagyunk". Emellett beszélt egy közelben lévő, nevét nem említő helyről, ahol van szauna és uszoda, és ami számára tökéletesen megfelelő helyszínnek tűnik.

Gálvölgyi a repülés kapcsán megjegyezte, hogy az utazás manapság megalázóvá vált, példaként említve a biztonsági ellenőrzéseket és a gyakori késéseket.

: (via 168.hu)