Falusi Mariann a Kulka-Vidnyánszky-ügyről: Ez csak Vidnyánszkyt minősíti

Falusi Mariann, az énekesnő, a Havas Henrik által vezetett Frisshírek Podcast vendégeként beszélt arról, hogy mennyire megdöbbentette őt az a helyzet, amikor Kulka János, a Nemzet Színésze címet kapó művész nem kapott gratulációt Vidnyánszky Attila igazgatótól, hanem Molnár Piroska hívta fel.

Falusi Mariann elmondta, hogy szoros barátságban van Kulka Jánossal, és gyakran tartják a kapcsolatot. Az énekesnő szerint Kulka nem érezte magát megbántva az eset miatt, és úgy véli, hogy ez az esemény inkább Vidnyánszky Attilát minősíti. Falusi kifejtette, hogy őt személyesen nagyon rosszul érintette az ügy.

Az énekesnő szóba hozta azt az esetet is, amikor az RTL híradójának stábja megpróbált interjút készíteni Vidnyánszkyval, aki azonban nem volt hajlandó válaszolni a kérdéseikre. Vidnyánszky Attila azt felelte az RTL kérdésére, hogy „Maguknak arra sem válaszolnék, hogy nappal van vagy este”, amikor arról érdeklődtek, miért nem hívta fel Kulka Jánost. Falusi Mariann szerint a média és a közszereplők egymásra vannak utalva, és az igazgató pökhendi visszautasítása elfogadhatatlan. Az énekesnő hozzátette, hogy ő is visszautasítja néha a médiát, de nem teszi ezt sértő módon.