Budapestre érkezett Dwayne Johnson

A Madame Tussauds Budapest első születésnapját ünnepli, és e jeles alkalomra érkezett meg hazánkba Dwayne Johnson, a világhírű sztár, aki korábban már járt Magyarországon a Herkules forgatásakor.

A Madame Tussauds Budapest ünnepi eseményére érkezett meg Dwayne Johnson, aki nem csupán színészként, hanem profi pankrátor, testépítő ikon, amerikai futball liga tulajdonos, üzletember és producerként is ismert. Johnson viaszszobra a belvárosi Palazzo Dorottyában lesz megtekinthető, ahol a látogatók személyesen is találkozhatnak a sztár megformált másával. A Madame Tussauds múzeumokban világszerte, többek között Londonban, New Yorkban, Las Vegasban, Dubaiban, Amszterdamban és Berlinben is népszerű látványosság a sztár viaszfigurája.

A budapesti viaszfigurák között 52 állandó kiállított személyiség található, melyek közül 17 magyar hírességek viasz mása. A múzeum időről időre különleges vendégfigurákat is fogad, mint például a Sherlock Holmes és a Doctor Strange karaktereket megformáló Benedict Cumberbatch viaszszobra, amely nemrég töltött el néhány hónapot a kiállításon.

A Madame Tussauds Budapest azonban nem az egyetlen hely, ahol a hírességekkel találkozhatunk. Céline Dion, a világhíres énekesnő, aki korábban szintén szerepelt a viaszfigurák között, most súlyos betegségével küzd. 2022-ben diagnosztizálták nála a ritka Stiff-person-szindrómát, amely egymillió emberből mindössze egyet érint, és amelynek tünetei közé tartozik az izommerevség és a fájdalmas izomgörcsök. Dion a betegsége miatt kénytelen volt lemondani világ körüli turnéját, és jelenleg az egészségére és családjára fordítja minden erejét és idejét. Bár már sokkal jobban van, a nyilvánosság előtt ritkán mutatkozik, és bevallása szerint egy igazán rémisztő időszakon van túl.

Hoda Kotb amerikai újságíró csütörtökön az NBC Today című műsorában jelentette be, hogy Las Vegasban lehetőséget kapott arra, hogy egy érzelmes interjút készítsen Dionnal. Az interjú teljes terjedelmében június 11-én lesz bemutatva, de már megosztott néhány részletet a beszélgetésről. Dion az interjú során beszélt arról, hogy a betegsége miképpen hatott a hangjára, és arra is kitértek, vajon visszatér-e valaha a színpadra.