Demcsák Zsuzsa arcplasztikája: Látványos az eredmény

Demcsák Zsuzsa műsorvezetőnő nemrégiben döntött úgy, hogy plasztikai beavatkozást végeztet az állán, melynek eredménye már két hét után is szembetűnő.

Demcsák Zsuzsa, aki korábban már kezeltette a szem alatti karikáit, most az állvonalának feszesítésére szánta el magát. A műsorvezető elárulta, hogy az idő múlásának nyomai zavarták az állkapcsa alatti területen, ezért fordult szakemberhez. A beavatkozást Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész végezte, akinek szolgáltatásait Demcsák már évek óta igénybe veszi apró, természetes beavatkozásokra.

A műtét altatásban történt, és a tévésnő szerint fájdalommentes volt, hiszen már egy nap pihenés után visszatérhetett a munkába. A teljes eredmény kialakulásához több hónap szükséges, mivel a terület kollagéntermelése ekkor kezdődik el igazán. Demcsák Zsuzsa azonban már két hét után is elégedett volt az eredménnyel, és ezt követői is láthatják az általa megosztott előtte-utána fotókon.

A Farm VIP háziasszonya hangsúlyozta, hogy a beavatkozás nem a plasztikai műtétek népszerűsítését célozza, csupán az önbizalmát szerette volna növelni a feszesítő eljárással. Az eredmény pedig, mint ahogy azt a közösségi oldalán közzétett képeken is láthatjuk, valóban látványos.