DJ Sterbinszky vallomása a lányáról: „Nem szerettem volna, hogy erre a pályára lépjen”

Édesapjához hasonlóan a lemezlovasi hivatást választotta DJ Sterbinszky lánya, Mynea, aki már több sikert is elérve zenélt olyan előadókkal, mint Curtis, Herceg Dávid és Király Viktor.

A legendás dj, Sterbinszky a Blikk TV "Ilyenek voltunk" című műsorában osztotta meg, hogy bár ma már büszke a lányára, kezdetben nem örült annak, hogy Mynea követi a példáját. Aggodalmait több okból is érezte, féltette őt, és nem ezt tervezte számára, de végül a sors másképp döntött. Mynea nemcsak lemezlovasként tevékenykedik, hanem producerként is dolgozik, zenét ír, remixel, és énekel is. DJ Sterbinszky szerint lánya egy szinttel magasabban űzi ezt a "sportot", mint ő valaha, és hozzátette, hogy családon belül ez egy furcsa és érdekes élmény, mivel Mynea gyerekkora óta inkább a zenét és a zenés berendezéseket részesítette előnyben a babák és játékok helyett.

Sterbinszky egy konkrét esetről is beszámolt, amely megerősítette benne, hogy lánya született lemezlovas. Egy alkalommal hazatérve arra számított, hogy a stúdióban minden kikapcsolt állapotban lesz, de ehelyett dübörgött a zene. Minden be volt kapcsolva, és Mynea éppen a zeneíró programon hallgatta a zenét.