Curtis újra a Sztárban sztárban?

Curtis, a népszerű rapper, lehetőséget kaphat, hogy visszatérjen a Sztárban sztár színpadára, és ezzel jóvátehesse korábbi hibáját.

Három és fél évvel ezelőtt Curtis, aki akkoriban a Sztárban sztár elődöntőjére nem jelent meg, most újra esélyt kaphat a megmérettetésre. A Blikk információi szerint a művész neve felmerült az ősszel adásba kerülő Sztárban sztár All Stars műsor kapcsán.

Bár még nem írták alá a szerződést, komoly tárgyalások folynak a háttérben. Informátorok szerint, ha sikerül megállapodniuk, Curtis a korábbi események ellenére is jelentős gázsit kaphat. Azonban a múltbeli incidens miatt a szerződés tartalmazhat olyan pontokat is, amelyek szigorúbb büntetéseket szabnának ki, ha a rapper ismét veszélyeztetné a műsor zavartalan lebonyolítását.

Curtis a közelmúltban több, a TV2 felől érkező megkeresést is visszautasított, de most úgy tűnik, hogy a Sztárban sztár All Stars adása kapcsán változhat a helyzet. Ezt maga a művész is megerősítette Hajdú Péter műsorában. Az RTL csatornánál több műsorban is szerepelt, mint például a Celeb vagyok, ments ki innen! és a Nyerő Páros győzteseként, valamint a The Voice coachaként, de idén kevesebbet számíthatnak rá. Azonban Curtis kijelentette, hogy az RTL csatornával kapcsolatban korrektül elmondták neki, hogy az idei műsorokban nem számolnak vele, mint tavaly, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne tárgyalnának újra.

Curtis elmondása szerint voltak tárgyalásai a TV2-vel, és a Megasztár egyik zsűriszékével kapcsolatban is megkeresték. "Már azt beszéltük, hogy mi lesz a matek. Aztán egyszer csak már nem volt ott, lehet, hogy valaki megfúrt. Sokáig én is azt hittem, hogy benne leszek a Megasztárban, de a legutolsó email-váltásban már nem is szerepelt ez a műsor. Velem lehet alkudni, de amikor én mondok tíz forintot, ők pedig egyet vagy kettőt, az nagyon messze van egymástól" – nyilatkozta a rapper. Azonban Curtis a közösségi oldalán cáfolta a TV2-vel való tárgyalásokról szóló híreket, és világossá tette, hogy nem tárgyal a csatornával.

Mindeközben Curtis új dalában szókimondó szövegeket használ, amelyek többek között Nagy Ferót, a Beatrice frontemberét is érintik. A dalban Curtis azt állítja, hogy önerőből lett sztár, amire Nagy Feró a Tények Plusz stábjának nyilatkozva reagált: "Nem várom tőle, hogy elnézést kérjen, ha dehonesztáló kijelentést tett rólam. Nem bánt. Találkoztam vele, beszéltünk is pár szót, tényleg úgy beszéltünk vele, mint egy igazi, nagy sztárral. Na, de a magánerőt úgy hívják, hogy Majka. A Majka csinálta őt. Nem úgy volt, hogy magától ott volt és mindent csinált… a rapperek most kicsit elszemtelenedtek" – mondta Nagy Feró, utalva arra, hogy Curtis karrierjét nagyban segítette Majka, aki számos közös műsorukkal hozzájárult a rapper ismertségéhez.