Badár Sándor magánéleti változásairól és az öregedésről vallott

Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában Badár Sándor őszintén beszélt magánéleti változásairól és az öregedéshez való hozzáállásáról.

Badár Sándor, a Karinthy-gyűrűs humorista és színész, Kadarkai Endre műsorának vendégeként mesélt egy kicsit a magánéletéről és az öregedésről. A story.hu által szemlézett beszélgetés során kiderült, hogy Badár elvált a gyermekei anyjától, és már új kapcsolatban él.

"Azt tudni kell, hogy a gyermekem anyjától már elváltam, de ez nem téma, mert mindenkinek van egy magánélete, és a magánéletet nem szeretem szellőztetni. Van új párom, a régivel sem volt gond. Mindenkit azért szeretünk, ami a pozitívum benne, nem pedig a negatívumokért kezdünk egy másik emberrel. Úgyhogy azt szoktam mondani, hogy azokat a pillanatokat kell keresni a másikban, amiért szeretjük, nem pedig azokat, amiért nem." - nyilatkozta Badár a műsorban.

A humorista hozzátette, hogy bár nem könnyű vele az élet, fontosnak tartja a hibák beismerését és azokból való tanulást. A válás kapcsán elmondta, hogy nem járt drámával, sőt, úgy érzi, a szétválás mindkét fél számára jobb döntés volt.

"Majdnem azt mondom, hogy jobbat tett az, hogy szétmentünk, mint az, ha benne maradtunk volna. Egyébként ezen kívül semmilyen indok nem volt. Nagyon jól érzem magamat a mostani kapcsolatomban, nagyon jó dolgokat csinálunk, meg úgy érzem, hogy több energiám marad, mint amennyi előtte volt. Ennyi. Nincs is értelme tovább fejtegetni." - mondta Badár Sándor.

Az öregedés témájában Badár Sándor nem beszélt konkrétumokról, de a színész-producer Árpa Attila a Garami Gábor Klasszik című podkasztműsorában kifejtette, hogy ő hogyan viszonyul az idő múlásához. Árpa Attila szerint kötelességének érzi, hogy jól nézzen ki, és ezt szakmai követelménynek is tartja. A haját például emiatt festi, és bár foglalkozik az öregedéssel, nem érzi kétségbeesettnek magát emiatt.

"Ez egy nagyon jó demagóg magyarázat a részemről, hogy szakmailag muszáj, hogy így nézzek ki. Tehát nem azért festem a hajamat, mert nem vállalom fel az ősz hajszálaimat, hanem mert egy szerepre úgyis befestik. Ami egyébként igaz! Most is be van festve. Azt sem tudom már, hogy néznék ki, ha nem lenne befestve, mert szinte minden szerepre a produkció befesti. Nyilván az ember ápolja magát, észreveszi azt, ha nagyobbak a ráncok, nagyobbak a karikák, gondolkodik azon, mit csináljak, mivel kenjem magam, vagy hallgassak a többiekre, akik azt mondják, hogy a férfiaknak ez jól áll..." - mondta Árpa Attila, aki bevallottan foglalkozik az idősödéssel: már csak szakmailag is, hisz színészként mégiscsak hozzátartozik, hogy a tévé képernyőn látják az emberek.

Árpa Attila hozzáteszi, összességében még sincs kétségbeesve a kora miatt, szerinte ezen már túltette magát. Mint mondta, talán 44-45 éves lehetett, amikor volt egy kis pánik benne, mert ilyenkor jelentek meg nála az első ősz borosták.

"Most azzal foglalkozom, hogy a szinten tartáshoz mi kell, hogy lelassítsam tulajdonképpen az öregedést, ami a külsőről szól, a belsőt úgysem lehet. Az időt nem lehet megállítani. Azt tudjuk csinálni, hogy a lehetőségekhez képest próbálunk jól kinézni. Olyan világban élünk, ahol a temetők tele lesznek gyönyörű szép emberekkel... Mert hiába szabatod szépre az arcodat, tünteted el a ráncokat, meghalni meg fogsz úgyis előbb-utóbb, csak lehet, rohadt jóképű leszel." - mondta Árpa Attila.