A Magyar Turisztikai Ügynökség által szervezett influenszertrip az Operaházban folytatódott

Budapesten zajlik a Magyar Turisztikai Ügynökség által szervezett influenszertrip, amelynek keretében 50 külföldi A-listás influenszert hívtak Magyarországra. A cél, hogy a hírességek a közösségi médián keresztül népszerűsítsék a fővárost, miközben privát bulikon vesznek részt, ahová a nyilvánosság és a sajtó nincs meghívva.

A szerdai program után csütörtök este az Operaház adott otthont az eseménynek, ahol többek között David Dobrik youtuber, Devon Rodriguez Instagram-sztár, Haley Kalil modell, Anna-Maria Sieklucka lengyel színésznő, Marta Sierra spanyol influenszer, Tommy Fury brit boxoló, valamint több magyar híresség is megjelent.

Az est fénypontja egy elektronikus zenei buli volt, ahol az Adriatique duó lépett fel. Az előadók között szerepeltek olyan neves DJ-k, mint az izraeli Guy Gerber és a New York-i The Martinez Brothers, akiknek fellépési díja több tízmillió forintos nagyságrendű lehet. A híres Charlotte de Witte pénteken fog szerepelni az Európa Hajón.

Az eseményen részt vett Hannah Stocking amerikai humorista-influenszer, Gaia Clerici olasz influenszer, Olivia Palermo amerikai influenszer, vállalkozó, modell és televíziós személyiség is, akit egy Mercedes-Maybach járművel szállítottak az Operaházhoz. Matt Steffanina amerikai táncos és barátnője, Ann McFerran, valamint Johan Papz francia influenszer is jelen voltak, továbbá Cindy Mello és Frida Aasen Chiabra modell-influenszerek is a vörös szőnyegen tűntek fel.

A háromnapos eseménysorozat a hétvégén egy sárvári szállodában fog véget érni, amely a Tiborcz Istvánhoz és Orbán Ráhelhez köthető BDPST Group érdekeltségébe tartozik. Orbán Ráhel egy kisebb társaságot fogadott a Botaniq Budai Klubban, ahol Kefaya Abudayyeh jordán utazási blogger köszönetet mondott neki az Instagramon.

Az eseményre érkező külföldi influenszerek közül többen Mercedes Maybach limuzinokkal érkeztek, míg a magyar vendégek többsége taxival vagy saját autóval. KKevin például feltűnő módon parkolt az Opera előtti járdára. Szoboszlai Dominik focista is megjelent a helyszínen, de nem az eseményre érkezett.

Az MTÜ-től információkat kértünk a Budapest Influencer Trip költségeiről, meghívottjairól és helyszíneiről, de eddig nem kaptunk választ. Könnyid László, az MTÜ vezérigazgatója korábban említette, hogy a fővárosi szolgáltatók ingyenes vagy kedvezményes ajánlatokat is felajánlhattak az eseménysorozatra.