Egy fiatal vállalkozó új életet kezdett

Egy 28 éves vállalkozó, Connor (aki nem kívánta, hogy vezetékneve nyilvánosságra kerüljön), mindenét eladva úgy döntött, hogy bejárja a világot, és most boldogabb, mint valaha. Connor egy hirtelen ötlettől vezérelve intett búcsút régi életének, és egy átalakított Lamborghini lakóautóval vágott neki a világnak, amely minden kényelmet biztosít számára.

A fiatal férfi a luxusautót, amelyet 160 ezer fontért (72,6 millió forintért) vásárolt, lakóautóvá alakította, így az ágy, tűzhely és hűtő is helyet kapott benne, erre további 24 ezer fontot (10,9 millió forintot) költött. Connor nemcsak a járművét alakította át, hanem az otthonát is eladta, és kiszállt abból a cégből is, amit maga alapított.

Az indítékát tekintve Connor egy közeli barátjának elvesztése, valamint a kimerítő munkatempó hozta meg a döntő változást: már 14 éves kora óta napi 18 órát dolgozott. A változásra vágyó férfi humorral kezeli új helyzetét:

Lehet én vagyok az egyetlen olyan ember a világon, aki egyszerre birtokol egy Lamborghini-t és közben hajléktalan is, de nem bánom.

Connor története inspiráló lehet azok számára, akik hasonló életmódváltáson gondolkodnak, és bizonyítékul szolgál arra, hogy a boldogság nem mindig anyagi javakhoz kötődik.