Zámbó Krisztián hosszú felépülési folyamatára készül

Zámbó Krisztián énekesnek, aki nemrégiben szenvedett biciklis balesetet, hosszabb időre lesz szüksége a teljes felépüléshez, mint amit eredetileg várt.

Zámbó Krisztián hazatérése után az Ázsia Expresszről kórházba került, mivel biciklis balesetet szenvedett, amelynek következtében eltörte a könyökét. A gipsz eltávolítása után derült ki, hogy a csuklója is sérült. Az énekes állapota kapcsán újabb információk láttak napvilágot, melyek szerint a gyógyulási folyamat még hosszú ideig tarthat.

Zámbó Krisztián a közösségi médiában osztott meg egy videót, amelyben elmondta, hogy ez volt élete első törése, és bár sosem esett le korábban bicikliről, most mégis megtörtént. Hozzátette, hogy a fellépéseket nem hagyja abba, de táncra ne számítsanak tőle.

A nehéz időszakban az énekes nem maradt egyedül, hiszen párja, Takács Zsuzska mindenben mellette áll. Krisztián a Borsnak elmondta, hogy kedvese folyamatosan ápolja, de emiatt nehezen tudnak együtt aludni, mivel Zsuzska attól fél, hogy ráfekszik, ő pedig emiatt nem tud pihenni. Ennek ellenére Krisztián pozitív hozzáállással próbálja a helyzetet kezelni.

A gyógyuláshoz szükséges pihenés mellett az énekes fizikoterápiás kezelésekre is szorul, amint azt Instagram-oldalán közzétett csütörtöki bejegyzésében jelezte.