Veszprémi szurkolók tiltakozása a klubvezetés ellen

A veszprémi kézilabda szurkolók ismételten kifejezik elégedetlenségüket a klub vezetőségével szemben, fekete öltözetben terveznek megjelenni a pénteki döntőn.

Pénteken kerül megrendezésre a férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzése, ahol a Veszprém a Szeged csapatát látja vendégül. A hazai drukkerek azonban nem csupán a mérkőzésre készülnek, hanem egy újabb tiltakozó akciót is szerveznek. Elégedetlenségüket szeretnék kifejezni a vezetőedző, Momir Ilic, az edző, Gulyás Péter, valamint a vezérigazgató, dr. Csík Zoltán irányításával kapcsolatban.

Az O szektor kezdeményezésére a szurkolókat arra kérik, hogy fekete ruházatban gyűljenek össze a Fajancs nevű gyülekezési ponton, ahonnan aztán csendes felvonulással vonulnak át a kézilabda csarnokhoz.

A Veszprémi Szurkolói Egyesület Facebook-oldalán közzétett üzenetben arra buzdítják a híveket, hogy a klubvezetés munkájával való elégedettségüket a szurkolás vehemenciájával fejezzék ki. A szervezők hangsúlyozzák, hogy a játékosok iránti szeretet és bizalom változatlan, és a mérkőzés végén a távozó játékosokat méltó módon kívánják elbúcsúztatni.

A Veszprém és a Szeged csapatai a szezon során összesen ötször csaptak össze, és ezeken a találkozókon a Veszprém minden alkalommal győztesen hagyta el a pályát. A sikerek sorába tartozik az NB I alapszakaszának két mérkőzése, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője, valamint a Magyar Kupa döntője.