Aurelio esküvőre készülhet szabadulása után

Két év börtön után szabadult Caversaccio Aurelio, a ValóVilág 6 győztese, és úgy tűnik, a családi élet felé fordulhatnak a dolgok.

A Kalocsai Fegyház és Börtön kapuján lépett ki nemrég Caversaccio Aurelio, aki a ValóVilág 6 győzteseként vált ismertté. Az eredeti ítélet 3 év és 5 hónap volt, de jó magaviselete miatt engedményt kapott, és büntetése maradékát reintegrációs őrizetben tölti bajai otthonában. Itt találkozhatott először személyesen újszülött kislányával, aki az egykori villalakó számára új életcélt adott.

Barátai kezdetben aggódtak, hogy az elítéltek között eltöltött idő negatívan befolyásolja majd Aurelio viselkedését. Azonban úgy tűnik, a 33 éves celeb megváltozott: kerüli a bajt és az éjszakai életet, helyette családjára koncentrál. A kislány édesanyjával való kapcsolata is egyre mélyül, annak ellenére, hogy gyermekük egy egyéjszakás kaland eredményeként született.

Pletykák szerint Aurelio annyira megszerette a családos életet, hogy fontolóra vette, hogy feleségül kérje párját. Egy névtelenséget kérő barátja szerint a baráti társaságban már többen beszélnek arról, hogy jövő nyáron akár esküvő is lehet. Aurelio lelkesnek tűnik, és élvezi a családfő szerepét, ami jól is áll neki.

Egy másik valóságshow-szereplő, VV Giada, aki a ValóVilág 12 luxusbörtönébe költözött be, szintén a családi élet nehézségeiről és kihívásairól számolt be. A félig olasz származású édesanya fiatalon vált anyává, és bár nem tervezte, hogy ilyen korán megtörténik, ma már örül annak, hogy így alakult. Tizenhét évesen, terheshassal ment érettségire, ahol a tanárok összesúgtak a háta mögött. Egyedül egy tanár állt ki mellette, aki tudta, hogy babát vár, mivel nem hirdette meg állapotát. A kapcsolata a gyermek édesapjával azóta véget ért, és egy ideig annyira megviselte a zátonyra futott párkapcsolat, hogy nem bírta elviselni az érintést. Egy év kellett hozzá, hogy újra képes legyen másokkal fizikai kontaktust létesíteni. Jelenleg a szülei vigyáznak kisfiára, amíg ő a valóságshow-ban próbál szerencsét, ahol a győzelem esetén reméli, hogy nyugodt életet biztosíthatna neki.