„Túlélte az éjszakát” – Vajna Tímea a kis kedvence életéért küzd

Vajna Tímea, az állatok iránt mindig is nagy szeretettel viseltető híresség, egy megható esetről számolt be a követőinek: egy mókus, aki valószínűleg mérgezést szenvedett, életéért küzd.

Vajna Tímea, aki az állatok sorsát mindig is szívén viselte, egy mókussal kapcsolatos történetet osztott meg a követőivel. Azt írta, hogy egy mókus segítségért fordult hozzá az utcán, és úgy gondolja, hogy az állatot megmérgezték. Tímea meleg törülközőbe csomagolta a kis állatot, vizet adott neki, és vadállatmentő központot keresett Los Angelesben, hogy segítsen a mókus mérgezésen. Hozzátette, hogy a mókus legalább biztonságban van a prérifarkasoktól, és megjegyezte, mennyire aranyos az állat.

Később Vajna Tímea ismételten beszámolt a mókus állapotáról. Elmondása szerint a mókus „túlélte az éjszakát, megpróbált enni, aztán az oldalára esett”, ami valószínűleg a mérgezés következménye lehet. Az egykori filmmogul, a néhai filmügyi kormánybiztos Andy Vajna özvegye így osztotta meg aggodalmát és reményét a követőivel.

Los Angelesben nem csak Vajna Tímea, hanem más magyarok is élik mindennapjaikat, köztük Beleznay Endre és lánya, Bodza, akik a Palikék Világa by Manna Szóló című műsorában számoltak be életükről. Bodza, aki több hollywoodi produkcióban is részt vett, elárulta, hogy statisztaként és fénydublőrként dolgozott Angelina Jolie és Johnny Depp filmjeiben is. Különösen izgalmas volt számára Johnny Depp első nagyjátékfilmjének, a Modi címűnek a forgatása, ahol a színész-rendező mellett dolgozhatott. Beleznay Endre pedig arról beszélt, hogy Los Angelesben dolgozott, amikor lánya megszületett, és hogy ez a kapcsolatukra is hatással volt. Az első szava angol volt: „apple” – mesélte az édesapa.