Verőcei hajóbaleset: Daniella testvére nem volt a fedélzeten

Egy tragikus hajóbaleset rázta meg Verőcét, ahol egy motorcsónak és egy szállodahajó ütközött össze. A balesetben eltűnt személyek között van Daniella is, akinek testvére, Regina csak szerencsének köszönhetően nem tartózkodott a halálcsónakban.

A Blikk információi szerint a hatóságok még mindig négy eltűnt személyt keresnek a május 18-i baleset kapcsán, amely során egy nyolcfős társaság motorcsónakja ütközött egy szállodahajóval. A Heidelberg nevű hajót Komáromnál állították meg, de a motorcsónak a fiatalokkal a fedélzetén elsüllyedt.

Az egyik utas, egy olasz férfi súlyos sérülésekkel a partra tudott úszni, de a többieknek nyoma veszett. Eddig két áldozat, a 20 éves B. Boglárka és a 39 éves E. Adrián holttestét találták meg, öt személyt még keresnek.

A Bors szerint Daniella testvére, Regina is meghívást kapott a végzetes bulira, de nem tudott részt venni, mivel más elfoglaltságai voltak. Regina és Daniella nagyon közel álltak egymáshoz, és a tragédia mélyen érintette őket.

Regina profi táncos, és egy verseny miatt nem tudott a baleset napján a társasággal lenni. Korábban Daniella is táncolt, de végül Regina futott be sikeres karriert. Az ismerősök szerint Regina táncos kötelezettségei mentették meg az életét.