Három eladó lakást néztünk meg Terézvárosban

Zoli, a Tecnocasa ingatlanközvetítő cég munkatársa segítségével jártuk körbe a terézvárosi eladó lakásokat, hogy feltárjuk, milyen szempontok alapján érdemes eladni egy ingatlant, vagy éppen miért lehet szükség egy ingatlanos szakértelmére.

Zoli nem csupán egy átlagos ingatlanos; ő a környék szakértője, aki minden házat ismer Terézvárosban. A Tecnocasa cég munkatársaként Zoli abban segít, hogy a vevők és eladók megtalálják a számukra legmegfelelőbb ingatlant. Nem pusztán a jó kommunikációs készség és a kereskedői véna teszi őt sikeres ingatlanközvetítővé, hanem az a képesség is, hogy összekösse azokat az információkat, amelyek elsőre nem tűnnek relevánsnak.

A Tecnocasa már több mint két évtizede van jelen a helyi közösségekben, így pontosan ismerik az eladó lakások piacát és a potenciális vásárlók igényeit. A "PONT, amit kerestél" kampányukban olyan ingatlanközvetítők, mint Zoli, mutatják be, milyen előnyökkel jár, ha valaki a keresőmotorok helyett a Tecnocasa szakértelmére támaszkodik. Legyen szó akár egy kinőtt ingatlan eladásáról, akár az álomotthon kereséséről, a Tecnocasa pontosan tudja, mire van szüksége az ügyfeleknek.

: Tecnocasa támogatásával készült videó.