A 444 újságírói csapata bővült

Májustól két kiemelkedően tapasztalt közéleti újságíró, Rovó Attila és Windisch Judit csatlakozott a 444 szerkesztőségéhez.

Rovó Attila, a magyar média egyik legtapasztaltabb szerkesztője, aki korábban az Indexnél, a Telexnél és a hvg.hu-nál is dolgozott, mostantól a 444 közéleti témáinak összefogásáért felel. Windisch Judit politikai újságíró, a hvg.hu-tól érkezett, és már az első napokban jelentős témákat dolgozott fel, többek között Kövér Lászlót szólaltatta meg, beszámolt egy Deutsch Tamás fórumról, és elemző cikket közölt a választás utáni belpolitikai helyzetről.

Az elmúlt hónapokban további újságírók is csatlakoztak a csapathoz. Székely Sarolta az mfor.hu-tól érkezett, aki a NER ingatlanügyeiről és a költségvetés helyzetéről számol be rendszeresen. Kolozsi Ádám a G7-től igazolt át, aki külpolitikai és történelmi témákban jeleskedik, valamint riportokat is közölt már Örményországból és Bodrogkeresztúrról.

A 444 további erősödéséhez és a minőségi újságírás folytatásához elengedhetetlen az előfizetők támogatása, amelyért a szerkesztőség hálás.