A játékélmény új szintje: SPAR és Razer™ hűségakció

A videójátékok iránti lelkesedés és a professzionális eszközök iránti igény egyedülálló hűségakcióban ötvöződik, ahol a SPAR vásárlói most prémium Razer™ termékeket szerezhetnek be jelentős kedvezménnyel.

A szabadidős tevékenységek, különösen a videójátékok terén, a professzionális kellékek jelentős előnyöket biztosíthatnak a felhasználóknak. A gaming ipar az elmúlt évtizedek során hatalmas fejlődésen ment keresztül, és a videójátékok mára a világ egyik legnépszerűbb hobbi tevékenységévé váltak. A statisztikák szerint 2023-ban több mint 3 milliárd ember játszott rendszeresen videójátékokkal, ami jelentős növekedést mutat az elmúlt 8 év adataihoz képest. A videójátékok népszerűségét a technológiai fejlődés mellett a streaming platformok és a társadalmi elfogadottság is erősíti, ráadásul bizonyos tanulmányok szerint a játékok pozitív hatással lehetnek a kognitív képességekre is, mint például a memória, problémamegoldás és kreativitás fejlesztésére.

A SPAR Magyarország évről évre figyelemmel kíséri a fogyasztói trendeket, és ennek megfelelően szervezi meg hűségakcióit. A legújabb promócióban, amely az iskolai nyári szünetre időzítve kerül megrendezésre, a vásárlók csúcsminőségű számítástechnikai eszközöket szerezhetnek be, amelyeket kifejezetten a játékosok igényeihez terveztek, de a munkában is előnyös lehet a használatuk.

A Razer™, mint a gamer trendek meghatározója

A Razer™, mint a világ egyik vezető lifestyle gamer márkája, a prémium gamer életérzést képviseli. A háromfejű kígyó logójú márka díjnyertes termékei között megtalálhatók a nagy teljesítményű számítógépes játék-kiegészítők, és a márka több mint 175 millió felhasználóval büszkélkedhet, valamint saját szoftverplatformmal is rendelkezik.

A SPAR hűségakció kínálata

A SPAR hűségakciójában a Razer 11 csúcsminőségű termékét gyűjthetik össze a vásárlók, többek között vezetékes és vezeték nélküli gaming egeret, Gigantus V2 Large egérpadot, ultravékony billentyűzetet csuklótámasszal, állítható világítással rendelkező mechanikus gaming billentyűzetet, két vezetékes és egy vezeték nélküli fejhallgatót, valamint a Razer™ Seiren V3 Mini mikrofont, amely zajos környezetben is professzionális hangzást biztosít. A hűségakció csúcsterméke a deréktámaszos Razer™ Enki gaming szék, amely hosszú játék vagy munka során is maximális kényelmet ígér.

A pontgyűjtés menete

A hűségpontokat 2024. május 23. és július 31. között lehet gyűjteni, minden elköltött 1000 forint után 1 pont jár a SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházakban. Aki 20 hűségpontot gyűjt össze, az 30-50 százalékos kedvezménnyel juthat hozzá a Razer™ termékekhez, egészen 2024. augusztus 4-ig. Az online vásárlások esetében is lehetőség van a pontok gyűjtésére és beváltására a SPAR online shopban és a drive-in átvételnél.