Szabó András Csuti kritikája Karácsony Gergelyre

Szabó András Csuti, Kulcsár Edina volt férje, közösségi médián keresztül fejtette ki nemtetszését Karácsony Gergely főpolgármesterrel kapcsolatban.

Az influenszer-üzletember egy 24 órán át elérhető bejegyzésben idézett egy cikket Karácsony Gergelyről, és ehhez a következő kommentárt fűzte: "Bizonyára nem százas, de az sem, aki rá szavaz!". Szabó András politikai témák iránti érdeklődése egyre nyilvánvalóbbá válik, hiszen nemrégiben a Momentumot is bírálta, amiért a párt az UEFA-hoz fordult a Fradi-Gazprom ügyben.

Nemrégiben a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) nyílt napján készült róla közös fotó Németh Szilárddal, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztossal. Németh Szilárd elismerő szavakkal illette Csutit az akadémián tapasztaltakért.

A Csuti által megosztott cikk, amely a Demokrata című lapban jelent meg, Szentkirályi Alexandra szavait idézve állítja, hogy Karácsony Gergely a pesti alsó rakpart végleges lezárását tervezi. Az ügyről korábban már részletesen írtunk.