Solti Ádám: Még nem derült ki, szigorú vagy megengedő szülő vagyok-e

Solti Ádám és családja Magyarországra költözött vissza, mivel a színész szerepet kapott a Madách Színházban. A színész, aki korábban Ausztriában élt feleségével, Solti Bernivel, és fogtechnikusként dolgozott, most a színpadra lép.

A pár kisfia, Benedikt, tavaly júliusban született meg. Solti Ádám a Blikknek elmondta, hogy még tanulnia kell a gyereknevelést. "Még nem derült ki, szigorú vagy megengedő szülő vagyok-e, de az egész biztos, hogy sokat aggodalmaskodom" – fogalmazott a színész-énekes.

Solti Ádám és felesége kapcsolatát latinos mentalitás jellemzi, gyakran veszekednek, de a színész szerint ez előnyös, mivel így képesek megbeszélni a nézeteltéréseiket és nem hagyják figyelmen kívül a problémákat. "Bizonyára a gyereknevelést illetően is lesz rá példa, hogy ellentétes véleményen leszünk, már csak a köztünk lévő korkülönbség miatt is, ami laza tizenhat év" – mondta Solti Ádám, hozzátéve, hogy ő még a régi módi szerint szocializálódott, de változtatni szeretne ezen, hogy a legjobbat adhassa át gyermekének.

Solti Ádámnak van egy idősebb fia is egy korábbi kapcsolatból. Felesége, Solti Berni a múlt év végén kifejtette, hogy szeretnék, ha a színész elsőszülött gyereke is részese lenne az életüknek.