„Itt van a kotradék!” – Polgár Árpád gyermekkori megaláztatásai

Polgár Árpád, a jómódú üzletember, gyermekkorában kellemetlen gúnynevet kapott, ami mély nyomokat hagyott benne. Az édesanyja késői szülése miatt az ismerősök "kotradék"-nak nevezték, ami a korabeli szokásoknak megfelelően szokatlan volt.

Polgár Árpád, aki ma műkereskedőként tevékenykedik, megosztotta a követőivel azt a fájdalmas emléket, hogy gyermekkorában milyen kegyetlenül bántak vele. Az üzletember elmondása szerint már öt-hat éves korában is megalázták, amikor csak egy kiló kenyeret szeretett volna vásárolni. Az eladók és az ismerősök nem kímélték, és a "kotradék" gúnynévvel illették, ami azért volt különösen sértő, mert anyja már negyvenéves korában szülte őt.

Polgár Árpád a történetét azért osztotta meg, hogy a mai fiatalok lássák, az internetes zaklatás előtt is létezett a verbális bántalmazás. Hangsúlyozta, hogy nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is őt bántották ezzel a megbélyegző névvel. A megaláztatások ellenére azonban nem hagyta, hogy ez visszatartsa őt, hanem az érzett dühöt motivációként használta fel arra, hogy sikeressé váljon és bebizonyítsa, mire képes valójában.

A műkereskedő arra bátorítja a fiatalokat, hogy ne engedjék, hogy a bántások hátráltassák őket életük bármely területén, és használják fel az ilyen negatív tapasztalatokat arra, hogy erősebbek és eltökéltebbek legyenek.