Ördög Nóra beszélgetős műsort szeretne, de nem kíván versengeni

Ördög Nóra, aki több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a tévéműsorok vezetésében, elárulta, hogy bár szeretne beszélgetős műsort csinálni, nem merne versenyezni a műfaj nagyágyúival, mint Friderikusz Sándor vagy D. Tóth Kriszta.

Az Alföld TV interjújában Ördög Nóra beszámolt arról, hogy az évek során egyre nagyobb igényt érez a mély beszélgetésekre, de tisztában van azzal, hogy a beszélgetős műsorokat vezető kollégái mennyire profik ezen a területen. A story.hu által ismertetett interjúban elmondta, hogy bár büszkeség lenne számára egy hasonló műsor, nem mernék felvenni a versenyt a már említett két műsorvezetővel.

A műsorvezetőnő a saját műsorvezetői karrierjéről is mesélt. Kiemelte, hogy az Ázsia Expressz forgatása rendkívül fárasztó, és családja támogatása nélkül nem is vállalná a feladatot. Hozzátette, hogy ha nem ő lenne a házigazdája, szívesen részt venne a műsorban. A Séfek Séfé kapcsán megjegyezte, hogy a stáb közötti hangulat mindig kiváló. A Next Top Model Hungary műsorvezetőjeként a divat és a csillogás iránti szenvedélyét élheti ki, míg a Dancing with the Stars zsűritagjaként a versenytánc és a televíziózás iránti szeretetét ötvözheti, bár elismerte, hogy ez a szerep nem mindig hálás.

Ördög Nóra korábban arról is beszélt, hogy kiégés közeli állapotba került.