Gyújtogatással állt bosszút a megcsalt brit anya

Egy négygyermekes brit anya, Rhian Templeton, azzal állt bosszút hűtlen férjén, hogy felgyújtotta a férfi ruháit, miután kiderült, hogy a férj a gyerekkori legjobb barátnőjével csalta meg.

Rhian Templeton, a 50 éves brit anya, edzőcipőket, öltönyöket, kabátokat és ingeket dobott a hátsó kertben rakott máglyára, miután telefonhívásokból rájött, hogy férje, Stephen, a gyerekkori legjobb barátnőjével folytat viszonyt. A tűzoltók oltották el a lángokat, de a nő a tűzről készült fotókat továbbította volt férjének, aki sokkot kapott a képek láttán. Stephen szerint Templeton tisztában volt azzal, hogy az elégetett ruhák érzelmi értékkel bírtak számára, és aggódott, hogy a tűz akár a házat is veszélyeztethette volna. A férfi úgy érzi, sok barátját és családtagját veszítette el volt felesége miatt.

A bíróság elé állított Templeton ellen gyújtogatás vádjával indult eljárás, de a büntetlen előéletű nőt a tett súlyossága ellenére csupán közmunkára és 245 font (körülbelül 110 ezer forint) pénzbírságra ítélték. Védője szerint a gyújtogatás egy spontán cselekedet volt, amelyet a megrázó hír váltott ki az elhagyott nőből.