„Remek srác volt. Ki tudja, mi lett azóta vele?” – Sebestyén Balázzsal posztolt többéves közös fotót Majka

Majka egy régi fotót osztott meg Sebestyén Balázzsal közösségi oldalán, ami a 2000-es években készült róluk.

Majka csütörtök délelőtt tette közzé a képet Facebook-oldalán, ahol ő és Sebestyén Balázs együtt láthatóak. A rapper emlékezetes pillanatokat idézett fel a fotó kapcsán, amely egy korábbi televíziós műsorban készült, ahol egy fiatal rajongójával kellett találkoznia. A rajongó, aki nem más, mint a későbbi műsorvezető, Sebestyén Balázs, akkoriban sapkát viselt és egy kis kunkori pajeszt növesztett. Majka megjegyzése szerint Balázs "remek srác volt" és felveti a kérdést, hogy "ki tudja, mi lett azóta vele?". A két sztár azóta kollégákká vált, hiszen Majka ismét az RTL csatornához igazolt.

A közös fotóhoz Majka viccesen annyit fűzött hozzá: „Egyszer szerepeltem a 3 kívánság tévéműsorban, ahol egy fiatal rajongómmal kellett találkoznom, aki tátott szájjal nézett rám… Ő akkoriban sapkát hordott és hozzá növesztett egy kis kunkor pajeszt” – írja a posztban Majka. A bejegyzést a rapper Instagram-oldalán is megosztotta, ahol szintén nagy sikert aratott.

Mint arról írtunk, decembereben érkezett a hír, hogy Majka 16 év után visszatér az RTL-hez. Nem a rapper volt az egyetlen távozó, ugyanis a TV2 nemsokra rá arról számolt be, hogy Pápai Joci is a konkurens csatornához igazolt. Majorosról egyébként már azt is tudni lehet, hogy az idén visszatérő X-Faktor-mentorcsapatának egyik új tagja lesz.