Liverpool: Szoboszlai Dominik szabadrúgásedzője lehet?

Új edzőt keres a Liverpool focicsapata, ahol a leendő szakembernek lehetősége nyílhat Szoboszlai Dominik szabadrúgásaival foglalkozni.

A Liverpool labdarúgóklub nyilvános álláshirdetést tett közzé a LinkedIn közösségi platformon, amelyben set-piece edzőt keresnek. A set-piece coach feladata az lesz, hogy a csapat a saját szögleteiből és szabadrúgásaiból minél több gólt szerezzen, és az ellenfél pontrúgásaiból minél kevesebbet kapjon. A Liverpool, amely bronzérmes lett a 2023–2024-es szezonban, így ősztől indulhat a Bajnokok Ligájában.

A kiválasztott edző valószínűleg szoros munkakapcsolatot ápol majd a klub magyar játékosával, Szoboszlai Dominikkal, aki a Liverpool pontrúgásait szokta elvégezni. A jelentkezők számára előfeltétel az UEFA A edzői licenc megléte, vagy azzal egyenértékű végzettség, valamint szakmai tapasztalat set-piece tervezésben, első osztálybeli labdarúgócsapatnál.

Az új edző a Liverpool AXA edzőtelepén fog dolgozni, ahol a munkakörnyezetet számtalan kocsma, étterem, bolt színesíti, és ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Mersey folyóra. A csapat versenyképes fizetést, évi 25 nap szabadságot és különféle juttatásokat kínál a leendő edző számára.