Khloé Kardashian törvénytelen vezetéséről mesélt

Khloé Kardashian már 14 éves korától kezdve többször is illegálisan vezette családját, mivel anyja, Kris Jenner azt állította neki, hogy rendelkezik jogosítvánnyal.

A The Kardashians ötödik évadának premierjén derült ki, hogy Khloé Kardashian már fiatalon, 14 éves korától kezdve többször is vezetett jogosítvány nélkül. Kris Jenner, Khloé édesanyja azt hazudta neki, hogy van államilag elismert jogosítványa, ami miatt Khloé többször is kénytelen volt családtagjait szállítani.

Egy alkalommal, amikor Khloé 15 éves volt, édesanyját kellett hazavinnie, aki egy Los Angeles-i hotel bárjában túl sokat ivott. Az esemény máig élénken él Khloé emlékezetében, mivel Kris Jenner az autóút során le is hányta őt. A kellemetlen incidens során Kris Jenner kihajolt az ablakon, de a sebesség miatt a hányás visszacsapódott Khloé-ra.

Khloé Kardashian így emlékezett vissza az eseményre: "Anya bebaszott! Csak ő és én voltunk ott. 15 évesen az autópályán vezettem, nem voltam túl képzett sofőr, elég sok volt nekem. (...) Visszalőtt rám! Elkezdtem sírni, azt mondtam, anya, kérlek! Ő meg csak hányt tovább" – mondta a médiaszemélyiség. Az esemény során Khloé egyik legdrágább ruhadarabja, egy szarvasbőrből készült szőrbemerakásos kabát is megsínylette az incidenst.