Jákob Zoltán a tökéletes társat keresi

Egy évvel a Bachelor – A Nagy Ő című műsor után Jákob Zoltán még mindig nem találta meg az igazit, de nem adja fel a reményt, hogy rátaláljon a tökéletes partnerre.

Jákob Zoltán, aki a Bachelor – A Nagy Ő párkereső reality műsorában vált ismertté, még mindig keresi a szerelmet. A műsor óta eltelt idő alatt két nő is felkeltette az érdeklődését, de egyikkel sem alakult ki mélyebb kapcsolat. Jákob azonban továbbra is nyitott a lehetőségekre és szeretne párt találni.

A körmöskirálynak becézett milliárdos elmondása szerint a műsor óta sokkal nyitottabbak hozzá a nők, és ő maga is inkább a belső értékeket keresi egy kapcsolatban. Fontos számára, hogy a leendő társa vidám és temperamentumos legyen, valamint hogy látja-e a szemében azt a tüzet, amely elvarázsolhatja.

Jákob néhány korábbi versenytársával is tartja a kapcsolatot, de óvatosan közelít feléjük, mert nem szeretne csalódást okozni. Edinával és Virággal alkalmanként beszélget, és egy közös bográcsozás alkalmával Erika és Nati társaságában is megélt némi fellángolást. Azonban tudatosan távolságot tart, mert nem szeretné, ha a lányok többet látnának a barátságnál, és nem akarja őket ismét csalódás érzésével magára hagyni.