Influenszerek ünneplik Orbán Ráhelt a luxushotelekben

Budapesten zajlik egy nemzetközi influenszercsapat bulija, amelyet a Magyar Turisztika Ügynökség szervezett, hogy a gazdagabb turisták figyelmét felhívják a fővárosra.

A Magyar Turisztika Ügynökség (MTÜ) a turisztikai célok elérésére egy nemzetközi influenszercsapatot hívott Budapestre. A cél az, hogy a gazdagabb turisták több pénzt költsenek a fővárosban, és az influenszerek közpénzen történő szórakoztatása révén növeljék a város népszerűségét a közösségi médiában. A csütörtöki esti program az Operában egy exkluzív elektronikus zenei buli volt, ahol az Adriatique is fellépett.

Az influenszerek között volt Kefaya Abudayyeh jordán utazási blogger is, aki Instagramon 1,2 millió követővel rendelkezik. Ő egy Instagram-sztoriban köszönetet mondott Orbán Ráhelnek, a magyar turizmus nemhivatalos nagyasszonyának, aki a BDPST Koncept ügyvezetője és kreatív igazgatója, de hivatalos állami pozíciója nincsen a turizmusban.

„Rachel, szeretünk, őszintén, és köszönünk mindent, csodás vagy, minden pillanatot imádunk itt. Esküszöm, tényleg ezt gondolom, és nem csak én, hanem az összes lány” – mondta Kefaya Abudayyeh, miközben Orbán Ráhelt és több influenszernőt filmezett.

A felvételek valószínűleg Tiborcz István turai kastélyából kialakított luxushoteljében, a Botaniq-ban készültek. Az influenszerek egy másik helyszínen is szórakoztak, a Vörösmarty téri Dorothea hotel nyitórendezvényén, ahol Orbán Ráhel is megjelent. Orbán Ráhel férje portfóliójába tartozó épületekben történt az esemény, és az influenszerek felületein keresztül követhető a további operás tartalom.