Új vezérigazgatót keres az ING Bank Magyarországon

Június végén távozik Bodor Tibor, az ING Bank Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatója, és a pozícióra új vezető keresését kezdték meg.

Bodor Tibor, aki 2008-ban csatlakozott az ING magyarországi csapatához, vezérigazgató-helyettesként kezdte pályafutását a banknál, majd különböző regionális vezetői pozíciókat töltött be az ING amszterdami központjában. 2017. január 1-jétől vette át a magyarországi fióktelep vezérigazgatói teendőit. Távozása után Réthy Gyula, a bank jelenlegi pénzügyi vezetője fogja átmenetileg ellátni a vezérigazgatói feladatokat.

Az ING Bank, amely egy holland központú, vezető európai pénzintézet, több mint 60 000 alkalmazottal és 37 millió ügyféllel rendelkezik világszerte, több mint 40 országban van jelen. Magyarországon 1991 óta kínál pénzügyi szolgáltatásokat, elsősorban nagyvállalatok számára.

Bodor Tibor vezetése alatt a magyarországi fióktelep jelentős növekedést ért el, közel megduplázva a bevételeit, ami kiemelkedő teljesítménynek számít a bank életében. Az új vezérigazgató keresése folyamatban van, és a bank a következő időszakban várhatóan bejelenti Bodor Tibor utódját.