Hugh Jackman meglepő titkot árult el a Deadpool új részéről

Hugh Jackman, aki korábban úgy nyilatkozott, hogy nem tér vissza a Rozsomák szerepéhez, most mégis csatlakozott a Deadpool 3. részéhez, amelyet Deadpool és Rozsomákot címmel mutatnak be idén nyáron az itthoni mozikban.

Hugh Jackman a Varietynek adott interjújában elárulta, hogy az ügynökének sem szólt előre, amikor úgy döntött, hogy Ryan Reynolds oldalán ismét eljátssza a Rozsomák karakterét. A színész egy autóút során hirtelen jött rá, hogy szeretné megvalósítani a filmet Reynolds-szal. A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige kezdetben nem támogatta az ötletet, mondván, hogy a Logan film már tökéletes befejezést kapott. Feige azonban végül engedett, mivel a Marvel-univerzumban az idősíkok közötti ugrálás lehetővé teszi, hogy ne kelljen a Logan idővonalát követni.

A Deadpool 3. része, amelynek címe Deadpool és Rozsomákot lesz, 2023. július 25-én kerül a hazai mozik műsorára. Jackman izgatottan beszélt arról, hogy a film új oldalait mutatja majd be a Rozsomák karakterének, amelyeket korábban még nem láthattunk a vásznon. A rajongók már alig várják, hogy láthassák, milyen új kalandok várnak a két ikonikus karakterre a vásznon.