„Irdatlan pénzt ajánlottak” – Horváth Gréta egy jelentős ajánlatra mondott nemet

Horváth Gréta, az Ázsia Expressz korábbi győztese, elutasított egy jelentős pénzügyi ajánlatot, hogy megőrizze lelkiismeretének tisztaságát.

Az egészsége érdekében 2021 októberében kezdett teljes életmódváltásba, amelynek eredményeként közel 30 kiló súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia. Horváth bevallotta, hogy a fogyás és a korábbi várandóssága miatt lóg a hasán a bőr, ezért esztétikai beavatkozáson esett át, és bátorítja az embereket, hogy ha szükségét érzik, ne habozzanak kés alá feküdni.

A Ki vagy te valójában? című podcastban elárulta, hogy fogyása óta számos megkeresést kapott különböző cégektől, hogy reklámozza a csodakapszulákat és fogyasztószereket, de ezeket az ajánlatokat mind visszautasította. „Nem hazudhatsz kétségbeesett, elkeseredett nőknek, hogy te ezzel fogytál le, miközben ez nem így van. Irdatlan pénzt ajánlottak, de az én lelkiismeretem így tiszta” – idézte a Story magazin Horváth Grétát. Hozzátette, hogy bár a második válása után szüksége lett volna a pénzre, inkább választotta a becsületességet és a nyugodt alvást.

Horváth Gréta az édesapja tanításai nyomán mindig a beosztásra törekedett, és amikor szükséges volt, egy butikban is dolgozott, hogy eltartsa magát és kisfiát.