Hölgyek, szabad a pálya! Fluor Tomi rajongókkal is szívesen ismerkedik

Fluor Tomi, a Wellhello énekese, még mindig agglegény, és bár élvezi az ezzel járó szabadságot, nem zárkózik el az ismerkedéstől, különösen, ha az személyes találkozók során történik.

A 36 éves zenész elárulta, hogy a belvárosban szokott ismerkedni, mivel a személyes találkozásokat részesíti előnyben. Fluor Tomi hamarosan az RTL Fort Boyard című műsorában is feltűnik, ahol a tévénézők is megismerhetik őt közelebbről.

A zenész kifejtette, hogy nem lenne ellenére, ha a szíve választottja a rajongói közül kerülne ki, de hangsúlyozta, hogy a rajongásnak is vannak határai. Elmondása szerint nem zavarja, ha valaki szereti a dalait és koncertjeire jár, azonban egy túlzottan rámenős rajongó, aki például követi az utcán, már ijesztő lehet számára.

Fluor Tomi humorral is fűszerezte a témát, amikor arról beszélt, hogy érdekes lenne találkozni egy olyan 36 éves nővel, aki a falán Fluor Tomi posztereket gyűjt, és még a 2011-es Viva Cometen otthagyott rágóját is megvásárolta volna a Vaterán – bár ilyen rajongóval még nem találkozott.