Cseh László úszókarrierje utáni életéről beszélt

Cseh László, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó az RTL Reggeli című műsorában osztotta meg, hogy az úszókarrierje befejezése óta nehezen találja a motivációt a rendszeres sportoláshoz.

Cseh László elmondta, hogy bár próbálkozott már más sportágakkal, mint a foci és a kosárlabda, mégsem érzi azt, hogy ezek pótolhatnák az úszást, amely valóban az ő sportja volt. Jelenleg keresi azt a tevékenységet, amelyet szívesen végezne, de a napi szintű mozgás iránti motiváció hiányzik nála. Az úszás hiányzik neki, de nem érzi azt a sürgető késztetést, hogy minden nap sportoljon.

Az úszó visszavonulása óta álmodik még az úszásról, de nem ébred úgy, hogy aggódna az edzés elmulasztása miatt. Örül annak, hogy a mindennapjait már nem kell a tréningekhez igazítania, és így kötetlenebbül élheti az életét. Cseh László a kétéves kislányát illetően úgy véli, nem szeretné őt az úszásra kényszeríteni; úgy gondolja, hogy a sport iránti vágyat magától kell éreznie.

Karrierjét tekintve Cseh László úgy érzi, sikerült lezárnia azt a fejezetet. Bár elismeri, hogy voltak hibák, amiket másképp csinálna, ha tehetné, mégis büszke az elért eredményeire és jó érzéssel tölti el azok visszaemlékezése.