Bochkor Gábor büfések elleni harcban

Bochkor Gábor, a népszerű rádiós műsorvezető, feljelentéssel fenyegette meg azokat a büféseket, akik nem igazi Nutellával készítik a nutellás palacsintát, különös tekintettel a balatoni büfékre.

Bochkor szerint Magyarországon nem garantált, hogy a nutellás palacsintában valóban a híres mogyorókrém, a Nutella van-e. A műsorvezető szerda reggel egy rádióműsorban fejtette ki véleményét, miszerint ma már nem lehet biztos abban senki, hogy a büfékben igazi Nutellát használnak-e a palacsintákhoz.

A rádiós elszántságát hangsúlyozva kijelentette, hogy kész feljelentést tenni azok ellen, akik nem tartják be az ígéretüket. Bochkor Gábor azt is hozzátette, hogy ismerősökkel rendelkezik az illetékes hivataloknál, így képes lenne érvényesíteni fenyegetését.

A Story magazin és a Retro Rádióban futó reggeli rádióműsorban tett ünnepélyes fogadalmat is említette, hogy megvédi kedvenc desszertjét, és szükség esetén bezáratja azokat a büféket, amelyek nem az ígért igazi Nutellával kínálják a palacsintát. A műsorvezető megjegyzése szerint ez a fajta megtévesztés különösen Magyarországon és kifejezetten a balatoni régióban divatos.