"Nem fogom Emmát tiltani a szerepléstől" - Berki Mazsi megszólalt kislánya jövőjéről

Berki Mazsi, az üzletasszony nem akarja eltiltani két és féléves kislányát, Emmát a szerepléstől, és bár igyekszik óvni őt a nyilvánosságtól, a közös megjelenések során már most is bevonja őt a munkáiba.

Berki Mazsi elmondta, hogy gyakran magával viszi Emmát a különböző hivatalos megjelenéseire, például a Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál beharangozó sajtótájékoztatójára is együtt érkeztek. A közös programokat anya-lánya foglalkozásként éli meg, amelyek során kihagyják a bölcsődei napot, és így töltik együtt az időt. Mazsi szerint ezek a pillanatok közelebb hozzák őket egymáshoz.

Mazsi, aki nem szeretné takargatni Emmát, elismeri, hogy közszereplőként elkerülhetetlen, hogy lánya is megjelenjen vele a nyilvánosság előtt. Tavaly például együtt modelkedtek egy divatbemutatón. Ugyanakkor óvatosan bánik azzal, hogy mennyit mutat meg kislányából, és időnként hónapokig nem oszt meg róla fotót, illetve korlátozza a hozzászólásokat a közösségi médiában.

Berki Mazsi hangsúlyozza, hogy figyelemmel kíséri, hogyan reagál Emma a nyilvánosságra, és ha a kislány szeretné és jól érzi magát a reflektorfényben, akkor nem fogja megtiltani neki a szereplést. Mazsi szerint Emma már most érdeklődik az ilyen tevékenységek iránt, és élvezi, amikor anyukáját fotózzák vagy interjút készítenek vele.