Bennifer 2.0: Válás szélén Ben Affleck és Jennifer Lopez?

Ben Affleck és Jennifer Lopez, a hollywoodi álompár, ismét a szakítás szélén állhatnak. A Bennifer 2.0 néven emlegetett kapcsolatuk újraéledése után most a válás lehetősége vetül fel, ami az internet egyes részeit már most felrobbantotta.

Bennifer 2.0 – Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata újra felmelegedett 2021-ben, és úgy tűnt, a korábbi problémákat sikerült megoldaniuk. Az egykori J.Lo hivatalosan is felvette a Jennifer Affleck nevet, és Affleck is új oldalát mutatta meg a nyilvánosságnak. Azonban a Met-gálán való egyedülálló megjelenése és a közös fotók hiánya felvetette a válás lehetőségét.

A bulvársajtó azóta is figyelemmel kíséri a pár minden mozdulatát, és bár névtelen forrásokra hivatkozva különféle pletykák keringenek, mint például a párterápia vagy a kapcsolat "lázálom" jellege, a tények mást mutatnak. Affleck lányának iskolai színdarabjára közösen érkező fotók, a gyűrű hiánya Affleck ujján, és a közösségi médián megosztott tartalmak mind arra utalnak, hogy a kapcsolatuk talán tényleg válságban van.

Jennifer Lopez karrierje is válságos időszakot él. A 2018-as "A Wall Street pillangói" után nem sikerült újraélesztenie karrierjét, és bár a "This Is Me… Then" album folytatását, a "This Is Me… Now"-t jelentette meg, a projekt nem hozta a várt sikert. A hozzá kapcsolódó filmek, amelyeket saját pénzéből finanszírozott, szintén nem értek el jelentős sikert. A tervezett stadionturné jegyeladásai is elmaradtak a várakozásoktól, több állomást le kellett fújni.

Ben Affleck karrierje is hullámzó volt az évek során. Az Oscar-díjas forgatókönyvíróból lett színész, rendező és szuperhős szerepek után a magánélete is gyakran került a sajtó figyelmének középpontjába. A válása után nyilvánosan beszélt alkoholproblémáiról, és úgy tűnik, hogy a személyes drámáktól való megszabadulás után újra találta meg a helyét a filmes világban.

A Bennifer 2.0 kapcsolatuk második felvonása a Covid-19 járvány idején kezdődött, amikor sokan nosztalgikus döntéseket hoztak. A nosztalgia jelentős szerepet játszott abban, hogy az emberek hogyan dolgozták fel a járványt, és úgy tűnik, Affleck és Lopez kapcsolata is ezt a nosztalgikus hullámot lovagolta meg. A Page Six információi szerint Affleck úgy érzi, mintha az elmúlt két év csak egy lázálom lett volna.

A közösségi média korában a hírességek képesek kontrollálni saját képüket, de a lesifotók és a spekulációk azt mutatják, hogy a bulvársajtó és a hírességek iránti érdeklődés nem változott. Ha Affleck és Lopez valóban bejelentik a válásukat, az olyan ritka esemény lesz, amely húsz év elteltével ugyanazokkal az emberekkel ugyanúgy történik meg, mint korábban.