Azahriah új videoklipje: „Pikkpakk nem töröl a hatalom”

Azahriah, a népszerű előadó, nemrégiben egy francia reggae-duóval, a L’Entourloop formációval készített közös videoklipet. A Don’t Turn The Bass Down című dal klipje a politikai üzeneteket mellőzi, de a szövegben mégis megjelenik némi kritika a bulvársajtóval és a hatásvadász címekkel szemben.

Az előadó a dalban többek között a következő sorokat énekli: „Haver, az nem a te bajod, ha másnak az jó, hogy ha róla közvetít a tévé meg a Blikk, Bors, meg a sok más suttyó címlapsztori”. A „pikkpakk nem töröl a hatalom” sor pedig akár lehet egy utalás arra, amikor Orbán Viktor Tiktokjáról eltüntették a videóját, miután az énekes beállt az influenszer tüntetés mögé. Ez a dal már korábban is hallható volt, de most egy friss videoklip is készült hozzá.

Azahriah szakmai élete jelenleg is igen mozgalmas. Nemcsak hogy megjelent az új albuma, de a héten bemutatta közös kollekcióját a Tiszával, és a hétvégén három koncertet is ad az Arénában. Emellett idén ősszel egy filmmel is előrukkol. A tripla Puskás-koncert előtti napokra időzítették a klipet, amelyben egy francia reggae-duó működik közre. Pénteken kezdődik a magyar poptörténelemben egyedülálló koncertsorozat, amikor háromszor tölti meg a Puskás Arénát egy előadó, konkrétan a 22 éves, két éve zenei karrierbe kezdő Baukó Tamás, azaz Azahriah.