Aurelio esküvőre készülhet, miközben Baján nyilvános wc-ket fosztogattak

A börtönből szabadulása óta megváltozott Aurelio Onorato Caversaccio élete, aki most családjára koncentrál, és az esküvő is szóba került, miközben a városban egy másik férfi nyilvános wc-ket fosztogatott.

Aurelio Onorato Caversaccio, aki még 2021-ben került börtönbe személyi szabadság megsértése miatt, februárban szabadult, és azóta jelentősen megváltozott az élete. Korábban egy kábítószerbirtoklási ügy miatt is felelnie kellett, ami miatt a büntetését 3 év 5 hónapra növelték. A változás akkor következett be, amikor megtudta, hogy egy egy éjszakás kalandból gyermeke született, akit csak szabadulása után láthatott először.

Azóta Aurelio elkerüli a bajt, nem jár el éjszakánként, és nem érdeklik a nők; teljes mértékben kislánya és annak édesanyja felé fordította az életét. A gyermek anyjával jó viszonyt alakítottak ki, ami végül szerelmi kapcsolattá mélyült. Jelenleg Baján élnek, és a hírek szerint Aurelio az esküvőt fontolgatja.

Egy névtelen forrás a Borsnak elmondta, hogy Aurelio baráti körében már beszélgetnek az esküvő lehetőségéről, amely akár a jövő nyáron is megtörténhet. A forrás szerint Aurelio lelkesnek tűnik, és jól áll neki a családfő szerepe.

Eközben Baján egy másik férfi, a 30 éves bajai lakos, jelentős kárt okozva, nyilvános wc-ket fosztogatott. A nyomozás adatai szerint 2024. március 21. és május 5. között kilenc alkalommal rongálta meg a város nyilvános mosdóinak a pénztároló automatáit, és összesen 100.000 forintnyi zsákmányra tett szert, miközben közel félmillió forintos rongálási kárt okozott.

A rendőrök a térfigyelő kamerák és az adatgyűjtés eredményeként végül beazonosították az aprópénztolvajt, akit folytatólagosan elkövetett lopás vétsége miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A büntetőügyet a nyomozók lezárták, az iratokat pedig átadták a Bajai Járási Ügyészségnek. Az ügyészség a férfit napokon belül bíróság elé állította, melynek eredményeként a Bajai Járásbíróságon már ítélet is született: a férfi felfüggesztett börtönbüntetést kapott.