15 éves fiú sorozatos bűncselekmények után csatornába hajtott egy lopott autóval

Április és május hónapokban Kecskeméten több bűncselekmény is történt, melyek elkövetőjeként egy 15 éves fiút azonosítottak a helyi rendőrök a nyomozás során.

A rendőrség tájékoztatása szerint a fiatal több bűntényt is elkövetett: három biciklit tulajdonított el, két autót feltört, és azokból értékeket lopott. Ezt követően tovább fokozta a helyzetet, amikor a kecskeméti vasútállomás parkolójából egy autót is eltulajdonított. A lopott járművel Izsákig jutott, ahol egy csatornába hajtva hagyta magára a kocsit, amit később a kiskőrösi rendőrök megtaláltak.

A 15 éves fiú ellen lopás miatt indítottak büntetőeljárást.

Kecskemét városa azonban nem csak a bűncselekmények miatt került a hírekbe. A város tehetségnagyköveteként Sándor Péter színész is megjelent a közéletben, aki a Mokka című műsorban jelentette be, hogy hamarosan visszatér a színpadra a Jó estét nyár, jó estét szerelem című színdarabban. Sándor Pétert februárban rúgták ki a Budapesti Operettszínházból, és akkor még úgy nyilatkozott, hogy nem biztos, hogy a színészi pályán marad. A színész 16 éves korában kezdte pályáját egy kecskeméti musicalstúdióban, és most egy félprofi színi társulatban találta meg újra a közösséghez tartozás élményét. Sándor Péter számára fontos, hogy újra megtapasztalhassa, milyen egy összetartó csapathoz tartozni, ahol a szeretet és a barátság is jelen van.