VV Giada: Érettségi terhesen és a ValóVilág kihívásai

VV Giada, a ValóVilág 12 játékosa, mindössze 17 évesen vált édesanyává, és már terhesen érettségizett, ahol a tanárok összesúgtak a háta mögött. A négyéves Benett Massimo anyukája és az édesapa már nem alkotnak egy párt, de Giada reménykedik, hogy hamarosan megtalálja az igaz szerelmet.

Giada a ValóVilág versenyébe azzal a céllal lépett be, hogy biztosítsa kisfia jövőjét. Elárulta, hogy mindig is fiatalon szeretett volna anya lenni, de nem tervezte, hogy ennyire korán. "Öt napja töltöttem be a tizennyolcat, amikor megszületett a kisfiam. Tizenhét évesen úgy mentem érettségire, hogy már nagy hasam volt, az oktatók össze is súgtak mögöttem, hogy mennyire meghíztam" – mesélte Giada.

A fiatal anya nehéz időszakon ment keresztül a kapcsolat végeztével, amikor nem bírta elviselni mások érintését. "Elnyomva éreztem magam a kapcsolatban, és nem voltam hozzászokva, hogy ölelgetnek és puszilgatnak" – mondta. Egy évbe telt, mire képes volt újra fizikai kontaktust létesíteni másokkal. Giada ma már sokkal nyitottabb, és az ölelés sem okoz neki problémát.

VV Giada a beköltözése előtt arról is beszélt, hogy szülei már nem élnek együtt, de az olasz származású édesapjával továbbra is tartja a kapcsolatot. A szülei egy olaszországi edzőteremben ismerkedtek meg, és húsz évig éltek együtt. Giada kisfia második keresztnevéül az édesapja nevét kapta, és bár Giada nem beszél vele olaszul, az anyukája igen, sőt angolul is.

Jelenleg Giada édesanyja és volt párja vigyáz a kis Benett Massimóra. Giada számára a kisfia boldogsága a legfontosabb, és ha megnyerné a ValóVilágot, szeretne neki egy olyan otthont biztosítani, ahol mindenkinek saját szobája van, és nem kell mindenre azt mondania, hogy "nem lehet". "Itt van velem a kis autója, amivel sokat játszottunk együtt, erről mindig eszembe jut, de egyébként is leginkább ő jár a fejemben" – osztotta meg Giada. Emellett nyitott arra is, hogy találkozzon azzal a férfival, aki hosszú távon is mellette állhat.